Fotograf Nunta Targoviste

Bine ati venit pe site-ul FotoStoian!

Cauti un fotograf profesionist pentru nunta, botez sau pentru o sedinta foto in Targoviste sau judetul Dambovita ? Noi suntem pregatiti pentru evenimentul tau si iti punem la dispozitie serviciile noastre de fotograf nunta Targoviste cu deplasare oriunde in localitatile limitrofe din judetul Dambovita.

Intensifica amintirile celei mai importante zile cu un set de fotografii frumoase si memorabile, realizate de un fotograf profesionist de nunta din Targoviste. Capturam fotografii de nunta deosebite, care va vor face sa calatoriti in mod magic inapoi in timp. Fiind unii dintre fotografii de seama din Targoviste si din Dambovita, avem abilitatea si experienta de a va oferi o inregistrare fotografica unica a zilei nuntii sau a botezului – fie prin fotografii, fie prin serviciile noastre video.

NOU: sedinte foto de Craciun in Targoviste

Printr-o serie de fotografii capturate pe parcursul zilei, putem surprinde nu numai momentele formale si piesele care alcatuiesc evenimentul, dar si momente vii de dragoste si afectiune dintre cuplu, prieteni si familie care fac amintirile atat de speciale. Consultati pagina noastra de servicii pentru informatii suplimentare.

Marius Stoian si Veronica Stoian, fondatorii FotoStoian, au peste 5 ani experienta ca fotografi profesionisti si au fotografiat o serie de evenimente nunta, botez, cununie sau logodna in Targoviste si nu numai.

Dupa cum spun ei (Veronica si Marius):

“La fiecare eveniment special la care participam, obiectivul nostru este sa realizam un set superb de fotografii care reflecta cu adevarat viziunea fiecarui cuplu asupra nuntii perfecte. Fotografiile noastre trebuie sa surprinda atat amosfera cat si detaliile si, prin ochii unui fotograf profesionist, putem identifica adesea oportunitatea unei imagini magice pe care un amator nu o poate face.“

Inainte de ziua cea mare, la consultatia dinaintea evenimentului, vom discuta cu dvs. detaliile evenimentului si ne vom organiza de asa natura incat sa putem captura momente unice. Aceasta este cea mai buna modalitate de a obtine rezultate perfecte pentru un fotograf de nunta profesionist .

De asemenea, realizam fotografii pe parcursul zilei, capturand momente spontane cu perechea si invitatii sai, de la sosirea la ceremonie pana la plecarea mirilor la sfarsitul zilei. Fotografia de nunta in Targoviste prezinta propriile provocari si oportunitati, dar cunoastem tot felul de locatii fantastice in oras si imprejurimi pentru a obtine imagini romantice, pe care doar un fotograf nunta Targoviste le poate capta.

Daca planificati un eveniment in Dambovita sau in judetele invecinate si sunteti in cautarea celui mai bun fotograf nunta din Targoviste pentru ziua voastra speciala, noi va putem oferi sfaturi cu privire la intreaga gama de servicii pe care le oferim si va putem ajuta sa va decideti care este cel mai potrivit pachet pentru dvs. cand cautati un fotograf nunta.

Alege un fotograf nunta premiat 🏆

Daca esti in cautarea unui fotograf nunta Targoviste recunoscut la nivel national si international, atunci ai ajuns in locul potrivit: suntem mandri de premiile si distinctiile dobandite de-a lungul anilor pe care le poti vizualiza aici !

Echipa FotoStoian asigura servicii de fotograf nunta si in afara granitelor Romanie dar si in localitatile urmatoare:

Cum alegi un fotograf de nunta din Targoviste?

Cand alegi un fotograf pentru nunta in Targoviste iti recomandam sa iei in calcul urmatoarele creterii: locatia evenimentului, marimea evenimentului, calitatile echipei de fotografi si cameramani, echipamentul folosit, calitatea pozelor finale, portofoliul foto video si vechimea in domeniu, dar si multe alte detalii pe care va invitam sa le discutam impreuna!

Cat costa un fotograf pentru o nunta?

Costul cu un fotograf profesionist la o nunta variaza in functie de necesitatile mirilor dar si de experienta, aparatura profesionala folosita si  calitatile fotografului ales. Pentru a stabilii aceste detalii va rugam sa ne contactati, iar dupa ce aflam nevoile mirilor sau ale organizatorilor, echipa FotoStoian va estima un cost pentru serviciile foto video alese.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati si va vom transpune imaginea perfecta

Contact

Ce spun clientii nostrii

Vezi galerii foto si portofoliul

 

Obtine indicatii de orientare de aici

 

  • Fotograf nunta
  • Fotograf botez
  • Fotograf evenimente
  • Foto video nunta
  • Foto video botez
  • Foto video evenimente