Fotograf Nunta Targoviste

Bine ati venit pe site-ul FotoStoian!

Cauti un fotograf profesionist pentru nunta, botez sau pentru o sedinta foto in Targoviste ? Noi suntem pregatiti pentru evenimentul tau si iti punem la dispozitie serviciile noastre foto video in Dambovita.

Intensifica amintirile celei mai importante zile cu un set de fotografii frumoase si memorabile, realizate de un fotograf profesionist de nunta din Targoviste. Capturam fotografii de nunta deosebite, care va vor face sa calatoriti in mod magic inapoi in timp. Fiind unii dintre fotografii de seama din Targoviste si din Dambovita, avem abilitatea si experienta de a va oferi o inregistrare fotografica unica a zilei nuntii sau a botezului – fie prin fotografii, fie prin serviciile noastre video. Printr-o serie de fotografii capturate pe parcursul zilei, putem surprinde nu numai momentele formale si piesele care alcatuiesc evenimentul, dar si momente vii de dragoste si afectiune dintre cuplu, prieteni si familie care fac amintirile atat de speciale. Consultati pagina noastra de servicii pentru informatii suplimentare.

Marius Stoian si Veronica Stoian, fondatorii FotoStoian, au peste 5 ani experienta ca fotografi profesionisti si au fotografiat o serie de evenimente nunta, botez, cununie sau logodna in Targoviste si nu numai.

Dupa cum spun ei (Veronica si Marius):

“La fiecare eveniment special la care participam, obiectivul nostru este sa realizam un set superb de fotografii care reflecta cu adevarat viziunea fiecarui cuplu asupra nuntii perfecte. Fotografiile noastre trebuie sa surprinda atat amosfera cat si detaliile si, prin ochii unui fotograf profesionist, putem identifica adesea oportunitatea unei imagini magice pe care un amator nu o poate face.“

Inainte de ziua cea mare, la consultatia dinaintea evenimentului, vom discuta cu dvs. detaliile evenimentului si ne vom organiza de asa natura incat sa putem captura momente unice. Aceasta este cea mai buna modalitate de a obtine rezultate perfecte pentru un fotograf de nunta profesionist .

De asemenea, realizam fotografii pe parcursul zilei, capturand momente spontane cu perechea si invitatii sai, de la sosirea la ceremonie pana la plecarea mirilor la sfarsitul zilei. Poza de nunta in Targoviste prezinta propriile provocari si oportunitati, dar cunoastem tot felul de locatii fantastice in oras si imprejurimi pentru a obtine imagini romantice.

Daca planificati un eveniment in Dambovita sau in judetele invecinate si sunteti in cautarea celor mai buni fotografi profesionisti pentru ziua speciala, noi va putem oferi sfaturi cu privire la intreaga gama de servicii pe care le oferim si va putem ajuta sa va decideti care este cel mai potrivit pachet pentru dvs.

Veniti sa discutati cu noi si va vom transpune in imaginea perfecta.

  • poze nunta
  • poze botez
  • poze evenimente
  • sedinte foto
  • filmari nunti
  • filmari botezuri
  • filmari evenimente