Despre noi

FotoStoian

Intai sa ne cunoastem:

Suntem o echipa de profesionisti, entuziasti....”mereu la inceput”. De ce spun asta? Pentru ca desi anii au trecut iata, usor usor (de fapt mai repede decat am fi vrut), si am acumulat foarte multa experienta (zeci, poate sute de evenimente) ne regasim la fiecare sezon si la fiecare eveniment entuziasmul necesar pentru a incerca sa ne autodepasim. Ne place ceea ce facem, iubim ceea ce facem si speram sa transmitem asta de ficare data clientilor nostri. O facem cu drag si din inima in primul rand pentru noi...si credem ca daca ne-ati ales pe noi, iar noua ne place si ne implicam ca de fiecare data, cu siguranta o sa va placa si voua.

Suntem genul care au plecat de jos...de jos de tot si nu ne este jena de acest lucru...ba chiar ne mandrim cu asta, pentru ca am crescut de la an la an si de la un eveniment la altul si cu siguranta nu ne vom opri aici.

De ce noi?

Pentru ca nu va promitem ca o sa aveti cele mai frumoase fotografii, insa va promitem ca daruirea si implicarea noastra o sa fie maxima. Va promitem ca indiferent de situatie si de imprejurari o sa incercam sa scoatem ce este mai bun din evenimentul vostru, ca o sa incercam sa va surprindem zambetele dar si lacrimile si ca ne vom distra impreuna.