Fotograf Nunta Ploiesti

Daca esti in cautarea unui fotograf de nunta in Ploiesti, care profeseaza in Romania si in strainatate, pentru fotografii de nunta sau botez, sedinte foto cu familia sau evenimente ai ajuns in locul potrivit.

Daca te intrebi care e stilul meu, as spune ca sunt “un fotograf relaxat”. Folosesc lumina naturala ori de cate ori este posibil pentru a surprinde povesti, personaje, detalii si emotii care sunt semnificative pentru tine. Rezultatul este un set de poze contemporane pentru tine si generatiile viitoare, care iti vor aduce aminte de evenimentul tau special fie el nunta, botez sau poate chiar o sedinta foto in Ploiesti!

Abordarea mea pentru sedintele foto sau evenimentele clientilor mei este una simpla, dar in acelasi timp, foarte importanta :

„ Nu este vorba despre mine, ci despre voi!”

Ascult, observ si lucrez discret intr-o maniera prietenoasa si profesionista in acelasi timp. Imi folosesc creativitatea, stilul, umorul si experienta pentru a va oferi imagini cu ajutorul carora sa retraiti momentul peste ani. Nu va voi indruma pe voi sau evenimentele, dar in schimb fiti gata sa le treceti prin perpectiva mea asa cum se intampla ele in mod artistic.

Ca fotograf de nunta profesionist, imi doresc sa fiu o parte importanta discreta, a zilei nuntii voastre. De asemenea, vreau ca voi sa va simtiti relaxati, increzatori si sa va bucurati de servicii foto video exceptionale din partea echipei FotoStoian.

In calitate de fotograf de nunta, fotografiez toate tipurile de nunti religioase si nereligioase, cununii civile si alte evenimente. Sunt disponibil in Ploiesti, dar si peste granite pentru nunti, sedinte foto, botezuri, evenimente si albume de familie.

Daca aceste cuvinte nu te-au convins, las pozele si portofoliul sa vorbeasca in numele meu.

  • poze nunta
  • poze botez
  • poze evenimente
  • sedinte foto
  • filmari nunti
  • filmari botezuri
  • filmari evenimente